ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Καλάθι 0

Σχετικά με εμάς

 

Ο σεβασμός και η αγάπη προς την ορθόδοξη παράδοση σε συνδυασμό με το πάθος για τέχνη ήταν οι παράγοντες που ώθησαν στο να δημιουργηθεί το 2010 η εταιρία εκκλησιαστικών ειδών "Ρουκά Κατερίνα". Η εταιρία ιδρύθηκε από την Κατερίνα Ρουκά και τον σύζυγο της Νίκο με πρωταρχικό σκοπό ― πέρα απο το εμπορικό κομμάτι ― να επιτελέσει και έναν ιεραποστολικό ρόλο, μια διακονία στο χώροπ. Όλο αυτό το εγχείρημα θα έπρεπε να στηρίζεται σε γερές βάσεις και αυτές δεν ήταν άλλες απο τις βάσεις που δίνονται απλόχερα στους κόλπους της εκκλησίας μας και στην ελληνορθόδοξη παράδοση.

Στο εμπορικό μέρος ,διατίθενται προϊόντα τα οποία θα πρέπει να είναι " ὑποδείγματι καὶ σκιᾷ λατρεύουσι τῶν ἐπουρανίων" (Εβρ.Ή,5), να συμβαδίζουν απόλυτα με την ορθόδοξη παράδοση.


 Προϊόντα που σε κάποιες περιπτώσεις είναι εργαλεία στην τέλεση των μυστηρίων της εκκλησίας. Όπως και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις να προσθέτουν κατάνυξη και ευλάβεια στους ιδιωτικούς μας χώρους.


Η εταιρία διασφαλίζει και εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων της. Όλα τα προϊόντα ειναι 100% Ελληνικά και μεγάλο μέρος από αυτά είναι αγιορείτικα. Προϊόντα του Άγιου Όρους που αποτελούν δίαυλο μεταξύ της σοφίας των μοναχών και των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου.